Akademia Liderów Rzeczypospolitej cały czas się rozwija!

Projekt bez tytułu (15).png

Akademia Liderów Rzeczypospolitej cały czas się rozwija!

2018 rok był dla Akademii Liderów Rzeczypospolitej czasem bardzo owocnym.

Szkolenia I stopnia odbyły się w największych miastach akademickich w Polsce, skąd przeszkolonych mamy ponad 650 osób!

Przez szkolenia II stopnia przeszło ponad 240 osób.

W czasie Szkoły Letniej Liderów mieliśmy 35 zaangażowanych osób, które mogły czerpać z doświadczenia i wiedzy naszych prelegentów.

Kolejny rok zaczynamy z kolejną dobrą wiadomością, ponieważ Partnerem Strategicznym projektu został KGHM Polska Miedź S.A.

Akademia Liderów Rzeczypospolitej jest projektem szkoleniowym, skierowanym do środowiska akademickiego, mającym na celu odkrywanie i wzmacnianie kompetencji młodych liderów.

Fundacja Inicjatyw Młodzieżowych ma na celu integrację środowiska studencko-akademickiego. Prowadzi działalność edukacyjną w przestrzeni publicznej w zakresie patriotyzmu oraz historii Polski poprzez promowanie postaw obywatelskich oraz społecznych. Fundacja włącza się w wydarzenia organizowane przez inne organizacje m.in. wydarzenia edukacyjne i szkoleniowe, wystawy, spotkania dyskusyjne oraz doraźną pomoc polskim kombatantom i Polakom mieszkającym na wschodzie. Do inicjatyw Fundacji Inicjatyw Młodzieżowych należy Akademia Liderów Rzeczpospolitej, studencki magazyn „Koncept”, raport Start na rynku pracy, Kongres Liderów Rzeczypospolitej, Liderzy Wspólnoty oraz portal istotnie.pl.